För dig som behöver komprimera mycket

Genererar din verksamhet stora mängder avfall? Inga problem, vi har mobila och stationära komprimatorer som hjälper dig göra dina stora problem lite mindre. Maskinerna kommer från branschledande tillverkare såsom Bergmann, Kapasity och Werner & Weber.

Minska avfallshämtningen med 80%

Det säger sig självt att en container lastar mer än ett sopkärl. När du dessutom komprimerar avfallet så sparar du både tid och pengar och kan lägga fokus på roligare saker än avfallshantering!

Avfallshantering utomhus:

Ta reda på vad för maskin du behöver för att komprimera ditt avfall

Komprimering av avfall = färre hämtningar = lägre kostnad. I verktyget nedan gör du enkelt en egen sparkalkyl för att se hur mycket pengar du skulle kunna spara genom att kapa antalet hämtningar.

Lär dig mer om våra produktfamiljer för komprimering av mycket avfall!

Låt dig inte skrämmas av storleken. Stationära komprimatorer är överlägset alternativet med högst kapacitet.

Stationära komprimatorer för stora behov.

Har du behov av att komprimera mer än 300 kg plast, wellpapp, cellplast eller hårdplast per dag så är en stationär komprimator lösningen som fyller dina behov. Själva komprimatorn är stationär och kopplad till en container. När denna är full beställer ni hämtning och containern kopplas loss från komprimatordelen.

Mobila komprimatorer - lite mer mobila helt enkelt.

Fördelen med mobila komprimatorer är att de inte tar lika mycket plats som deras stationära syskon. De kan enkelt placeras i anslutning till verksamhetslokalen, exempelvis vid lastkajen. När komprimatorn är full så skickas hela komprimatorn iväg på tömning. 

Mobila komprimatorer åker med till återvinningscentralen

En Rollpack krossar ditt avfall så att det blir mindre skrymmande.

Roll-Pack - perfekt för pallar, träfraktioner och wellpapp

Just trä kan vara besvärligt att komprimera med vanliga komprimatorer. För en Bergmann Rollpack Jumbo 7700 är det ingen match, du får i 10 ton trä i lastvikt i en vanlig 40-fotscontainer. Svårslaget om du frågar oss. 

Hjälp mig hitta rätt maskin!

Har du svårt att veta vilken maskin som passar bäst för ditt avfallsproblem? Inga problem, fyll i dina uppgfiter nedan så kontaktar en av våra kunniga rådgivare dig. 

Jag vill bli kontaktad!

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig inom kort!

Hur vill du bli kontaktad?
Integritetspolicy