Komprimera mindre avfall i inomhusmiljö

Vi på komprimering.se kan presentera en portfölj av utmärkta maskiner för dig som är i behov av att komprimera kartonger, glas och övrigt i inomhusmiljö. Våra lite mindre maskiner för avfallskomprimering passar perfekt inomhus och är lätta att arbeta med. 

Vi har lösningar för de flesta avfallstyperna

Oavsett vad för typ av avfall din verksamhet genererar kan vi alldeles säkert hjälpa dig att optimera din hantering av det.

Avfallshantering inomhus:

Ta reda på vad för maskin du behöver för att komprimera ditt avfall

Komprimering av avfall = färre hämtningar = lägre kostnad. I verktyget nedan gör du enkelt en egen sparkalkyl för att se hur mycket pengar du skulle kunna spara genom att kapa antalet hämtningar.

Lär dig mer om våra produktfamiljer för komprimering av mindre avfall!

Finns i 4 olika storlekar

Elektromekaniska balpressar

Balpressen har en fantastisk förmåga att komprimera skrymmande avfall såsom mjukplast, wellpapp ochkartonger. Vi har modeller i en rad olika storlekar och hjälper dig gärna hitta rätt version för dina krav. 

Kontakta oss idag att få hjälp, eller se dig omkring i vår produktkatalog online för mer information. 

Kärlpressar

I restauranger och andra verksamheter där mycket olika sorters avfall genereras passar våra olika kärlpressar perfekt in. Ofta är miljörummen för små, och då är det bra att komprimera avfallet. Det sparar även pengar då det minskar antalet transporter.

Smidiga kärlpressar för 400L eller 600L kärl

Roto-Packern komprimerar alla sorters avfall

Roto-Packer

Detta är den mest mångsidiga maskinen i vårt sortiment. Den komprimerar avfall ner i en 1400L säck eller 100L kärl. Du kan komprimera trälodor, frogolit, plast, wellpapp m.m.

Flaskkrossar

I restauranger och andra verksamheter där flaskor är vanligt förekommande blir man snabbt varse hur skrymmande dessa dryckesdon är. Våra flaskkrossar ser till att du ni kan minska antalet avfallstransporter och förbättra ergonomin på er arbetsplats. 

Kraftiga flaskkrossar för stora och små verksamheter

Hjälp mig hitta rätt maskin!

Har du svårt att veta vilken maskin som passar bäst för ditt avfallsproblem? Inga problem, fyll i dina uppgfiter nedan så kontaktar en av våra kunniga rådgivare dig. 

Jag vill bli kontaktad!

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig inom kort!

Hur vill du bli kontaktad?
Integritetspolicy